WorldSkills 2022​

OSKARI TAKKINEN

WorldSkills 2022

10.–15.10.2022 Lucerne, Sveitsi

Työskentelen Petris Chocolatella suklaan valmistuksen parissa ja suoritan samalla kondiittorin erikoisammattitutkintoa kondiittorimestariksi. Aikaisemmin olen opiskellut leipuri-kondiittoriksi (elintarvikealan perustutkinto), kondiittorikisälliksi (leipomoalan ammattitutkinto) ja ylioppilaaksi. Syksystä 2021 lähtien olen myös ollut Saimaan ammattiopiston kondiittorimestarien koulutuksessa mukana harjoittelemassa ja oppimassa uutta.

Kilpailukokemusta minulla on Rinkeli Grad Prix -kilpailusta vuosina 2017 ja 2018, josta voitin molemmilla kerroilla kultaa. Lisäksi voitin Taitaja2018-kilpailussa kultaa kondiittorilajissa.

Halusin lähteä mukaan WorldSkills-matkalle sen tuoman haasteen ja uusien kokemusten vuoksi. Opiskeluaikoina mielestäni paras tapa kehittyä oli kilpaileminen, mistä syystä halusin lähteä mukaan myös tällä kertaa. Haluan jatkuvasti kehittyä, haastaa itseäni ja tulla paremmaksi.

Paineen alla työskentely on vahvuuteni. Kisaharjoittelun aikana saan myös mahdollisuuden verkostoitua ja tutustua alan parhaimpiin ammattilaisiin.

Oskari Takkinen

Yhteystiedot

Website bY